Recept na lahodné proteinové brownies
Šíleně chutné proteinové brownies vyrobené z tmavé čokolády a malin, s vysokým obsahem bílkovin. Zdravý dezert, který si můžete dovolit i po tréninku. Toto je náš nový oblíbený dezert! Veganské, paleo, bez lepku, bez mléka, vajec a mouky.
Suroviny:
- 2 hrnky mandlové mouky
- 2 hrnky datlí
- 4 lžíce kakaa v prášku
- 1 hrnku čokoládového proteinu v prášku
- 4 lžíce kokosového oleje
- 4 lžíce agávového sirupu
- 1 hrnek zmrazených malin
Poleva:
- 1 hrnek čerstvých malin
- 3/4 hrnku tmavé čokolády, rozpuštěné
Příprava:
Předehřejte troubu na 170 C. Plech vyložte papírem na pečení. Všechny ingredience smícháme ve výkonném mixéru (možná to budete muset udělat na dvakrát- záleží na velikosti mixéru). Míchejte do hladka. Vložte hmotu do pekáče a pečte 20 minut. Střed musí být stále vlhký. Zkontrolujte strukturu vložením párátka.
Po vyjmutí z trouby necháme 20-30 minut vychladnout, poté vrch posypeme malinami a rozpuštěnou tmavou čokoládou. Vložte do chladničky. Když je vrchní vrstva čokolády dostatečně tvrdá, mohou být proteinové brownies nakrájeny na čtverce.