Ingredience
- 200 ml vody z cizrny
- ½ čajové lžičky vinného kamene v prášku
- 200g Erythritolu
- 400g kokosové smetany
- Čerstvé ovoce (dle chuti)
- Mandle
Rozhodli jsme se, že vám v příštích epizodách představíme tým Nature’s Finest. Kdo tvoří obsah na Instagramu a Facebooku, kdo stojí za blogy a recepty?
V kuchyni s Monikou se k nám tentokrát přidala Manja Margon, která se podílí také na tvorbě této kuchařské show. Společně s Monikou budou připravovat výborný, speciální vegaský dezert – dort Pavlova.
Dobrou chuť!
Přidejte k objednávce a ušetřete!
Formule koenzymu Q10, vitamínu C a B-komplexu pro ochranu proti oxidačnímu poškození
Revoluční kombinace Vitamínu C, Selenu a Zinku pro silný imunitní systém!
Zdravá a chutná náhrada kávy